Ledarskapscirkel online

I kölvattnet av coronapandemin väcks ovisshet inom oss alla. Hur vi tänker om situationen påverkar vår handlingskraft och vårt ledarskap. Få av oss har varit i en liknade situation tidigare där alla områden av livet berörs. Frågorna är många, svaren är få. När den mänskliga dimensionen aktiveras ställs vårt självledarskap på sin spets. Nu mer än någonsin. Här kan vi vara varandras stöd och lära genom att erövra nya djup i vårt ledarskap.

Next Stop You erbjuder en webbaserad ledarskapscirkel om 4 tillfällen för dig som önskar få fler perspektiv på och fördjupa dig kring ditt självledarskap. Vad har du utmanats av? Vilka erfarenheter har du gjort? Hur har det känts?  Vart är du på väg nu? Känns detta tema naturligt att närma sig med vårt värdskap, varmt välkommen!

Vår avsikt är att vara en plats där vi är ett stöd för varandra och låter oss inspireras av varandras ledarskap. Tillfällena är ämnade för samtal och reflektion där du bli hörd i det som utmanar, får feedback och ta del av värdefulla perspektiv på ledarskap.

Omfattningen är 4 tillfällen. Kostnaden är 1 200 kr ex. moms. Marie Kaufmann och Anna-Eva Lohe håller i processen. Gruppen består av max 12 deltagare.

20 oktober: 14.30 – 16.30
3 november: 14.30 – 16.30
17 november: 14.30 – 16.30
3 december: 14.30 – 16.30

Anmälan till info@nextstopyou.se senast 10 oktober. Antalet platser begränsat så först till kvarn gäller.

Vi använder Zoom och det enda du behöver göra är att ladda ner programvaran, som är gratis, på www.zoom.us eller gå in direkt via Zooms hemsida. Vi skickar dig mer detaljer vid anmälan.

Frågor? Kontakta Anna-Eva Lohe, anna-eva@nextstopyou.se, 0708-27 67 53

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  1. Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet från Next Stop You.
New Field
 

Next Stop You