Arkiv

Blogg

2021-06-08
Anna-Eva Lohe

Sommar… sommar…sommar

 

Ja, just nu känns det så. Gökens dova rop. Fåglar som flyger mot en allt ljusare blå bakgrund. Under eken strålar sakta förgätmigejen fram med sin unika blåa ton och i förgrunden blommar syrenerna. I den lågt strilande solen mellan lövträdens kronor växer förväntan och aktivitet. En ny dag nalkas och det är sommar.

Jag kan ana att det inte bara är jag som känt mig som en kalv på grönbete den sista månaden. Känner en glädje och blir lätt rörd av den lättnad jag upplever med värmen och pandemins minskade press. Tänker att tacksamhet blir ledordet på ett nytt sätt denna sommar. Som om året samlat så mycket av allt det där som jag vill säga, förmedla och uttrycka till alla hela tiden. Tack!

Från oss på Next Stop You vill vi med detta nyhetsbrev också framföra vårt tack. Tack till alla ni som deltagit i våra kurser och program, deltagit i våra webinarier och som sida vid sida med oss givit oss möjlighet att växa i vårt ledarskap genom de digitala formaten som blivit till årets mötesplats. Tack till våra uppdragsgivare som under pandemiåret givit oss förtroendet att ge oss uppdrag att processleda utmanande och viktiga insatser för att utveckla och berika verksamheten under den utmanande tid som varit. Tack till alla er som låtit oss vara ditt coachande stöd in i din ledarvardag.

Dags att njuta av sommaren och låta tacksamheten uttryckas på alla de unika sätt som ger glädje i stort och smått. Men innan du checkar ut för semester, anmäl dig till vårt Stanna Upp webinarium med temat ”Leadership and Presence” den 16 juni så ses vi sen igen i augusti.