Lägerelden – find your path

Startdatum
8 September 2023

I tusentals år har människan samlats vid elden. Där har man talat om viktiga frågor. Utbytt erfarenheter från vandringen. Avgjort tvistiga frågor. Drömt om framtiden. Vid Lägerelden finns möjlighet att bygga vidare på den traditionen

Kanske bär du på en fråga, ett vägval som är svårt, något som borde avslutas eller ett nytt steg som måste tas, men som inte riktigt får plats för att besvaras. I naturen är det utrymmet lättare att hitta. I kontakt med väder och vind, i trädens sällskap saktar du in och ger plats för att tänka, för att känna, för att hitta en riktning. Eller helt enkelt återknyta kontakten med naturen.

Vid Lägerelden låter vi naturen visa vägen till insikter. Rådjuret lär oss hantera en stressad arbetssituation.  Elden visar vägen till levande relationer.

Lägerelden handlar alltid om riktning, vart du styr dina steg i livet – eller i arbetet. Du klargör var du står just nu, vart du vill komma och dina nästa steg. Man kan också kalla det ledarskap.

Dagarna fylls av reflektion, samtal i lavvon (den samiskinspirerade tältkåtan), praktiska göromål och att gå i skogen. Vi vistas mest utomhus, lagar mat över öppen eld, sover i tält eller enkelt inomhus.

Välkommen till en långhelg vid Lägerelden. Med plats för lyssnande och meningsfulla samtal – med dig själv, med naturen och med andra.

Datum

8 - 10 September

Plats

Malung, Dalarna

Kontakt

Ulf Bley
070 – 692 45 23
ulf@nextstopyou.se

Pris

4 500 kr ex. moms