På gång

Lägerelden

Datum: På efterfrågan
Plats: Naturen

Har du någon gång upplevt ett samtal som finns kvar i minnet efter många år? Det kanske till och med gav livet en ny riktning? Vandrare har i alla tider delat sina berättelser när de mötts och hjälpt varandra att komma vidare på färden. Vid Lägerelden finns plats för sådana meningsfulla samtal.

Naturen är inte bara en plats att besöka. När vi samlas vid Lägerelden är vi i naturen och vi låter den vara en inspiration, en källa till visdom, en guide.

Lägerelden handlar alltid om riktning, vart du styr dina steg i livet – eller i arbetet. Man kan också kalla det ledarskap. Du klargör var du står just nu, vart du vill komma och dina nästa steg. Vid Lägerelden bjuds du in till att lyssna inåt, möta dig själv och samtala med andra.

Dagarna fylls av reflektion, samtal i Lavvon (den samiskinspirerade tältkåtan), praktiska göromål och att gå i skogen. Vi vistas mest utomhus, lagar mat över öppen eld, sover i tält eller enkelt inomhus. Nyfiken? Kontakta Ulf på ulf@nextstopyou.se

Lägerelden kan upplevas i olika ”format”:

Lägerelden – Find Your Path den 9-11 september

Ett förlängt veckoslut där fokus är aktuella vägval i livet, var du kommer ifrån och vart du är på väg. Vi möts i mellansvenska skogar. Vissa tillfällen reserverade för en liten grupp av enbart män, annars också större och blandade grupper. Du får lära dig verktyg som My Secret Place, My Inner Compass, The Four Directions.

Passion For Life den 15 oktober

En dag utomhus som avslutas kring en lägereld. Närvaro, kontakt med naturen och dig själv och att väcka din längtan står på schemat. Vi lär oss om och av elden. Här handlar det om din inre glöd, vad som får dig att leva upp.

Business on Fire

En möjlighet att samla en grupp ledare eller medarbetare för att gemensamt blåsa liv i elden. Skräddarys i samarbete med uppdragsgivaren. Att arbeta med och i naturen och att öppna för meningsfulla samtal ingår förstås.

Eldvakt

Någon måste passa elden… I gamla tider var glöden avgörande för gruppens överlevnad. Någon måste sitta i eldvakt. Kanske har du upplevt detta, i scouterna, i lumpen eller fjällstugan? I vår tid kan vi ta detta metaforiskt, vi behöver eldvakter för att hålla liv i passioner, drömmar, samtal och organisationer.   I detta program får du verktygen att själv leda grupper med essensen och idéerna från Lägerelden.

Programmen leds av Ulf Bley

Ulf har skapat Lägerelden och sedan tio år tillbaka samlat grupper i Sverige och England runt elden i Lavvon. Vill du veta mer om innehåll och datum, kontakta Ulf på ulf@nextstopyou.se

Mer info finns också på www.thecampfire.eu

Anmäl dig här

Aktuellt

Aktuella ledarskapsprogram,
metodutbildningar och workshops.

 

Till kalendariet!

Kontakta mig!

  1. Om du vill bli kontaktad av oss – skriv in din kontaktinformation nedan, och vi hör av oss till dig så snart vi kan.
Adress