Hur vi arbetar

Vi arbetar för att nya svar och bra frågor ska växa fram
Vi är inte konsulterna som har redan givna modeller och tillvägagångssätt. Vår erfarenhet säger oss att svaren växer fram när engagerade människor arbetar tillsammans kring verkliga utmaningar. När vi arbetar på ett sätt där alla har en röst och får använda den.

Vi arbetar adaptivt. Det betyder att vi arbetar nära de personer som är involverade. Vi förfinar fokus, metoder och lösningar allt eftersom. På så sätt blir de verkliga, ofta underliggande utmaningarna synliga, och kraftfullt handlande och lärande kan växa fram.

“The power of a question lies not so much in the answer but in the state of conciousness that it opens up. By asking a question, you let go of thinking that you know the answer. So many problems in relating to each other come from getting stuck in our programs, thinking we know the way it is. If you can sincerely ask a question, you open up space in which a new solution can emerge.”

Gay Hendricks

Aktiva ledare, aktiva deltagare
Aktivt och inspirerande ledarskap och delaktighet är nycklar till framgångsrik förändring. Nycklar till att frigöra potentialen och intelligensen hos vilken organisation och individ som helst. Vad än din förändringsprocess handlar om, så är det människor med sin passion, vilja och förståelse som gör idéer till verklig och hållbar handling och manifesterar det nya.

Vi stödjer dig att skapa ett klimat där aktivt ledarskap och delaktighet kan utvecklas och växa.

“It is easier to act yourself into a new way of thinking, than to think yourself into a new way of acting”

Richard Pascale

DU är avgörande
Vi tror inte att förändring händer på någon abstrakt nivå någon annanstans och genomförs av någon annan. Förändring har med DIG att göra, och med varje person som är involverad i processen. Vi arbetar med att inkludera alla.

Vi är en hängiven partner
För oss betyder partnerskap att vi involverar oss fullt ut. Vi utmanar traditionella sätt att tänka på. Vi bryr oss om de människor vi arbetar tillsammans med. Vår attityd är att vi är en långsiktig partner, oavsett om vi arbetar tillsammans för bara en dag eller delar flera år av engagemang.

 

Åsa Jern, deltagare

Team

Beskrivning av teamet, klicka här!

Kontakta mig!

  1. Om du vill bli kontaktad av oss – skriv in din kontaktinformation nedan, och vi hör av oss till dig så snart vi kan.
Adress
 


Aktuellt

Aktuella ledarskapsprogram,
metodutbildningar och workshops.

 

Till kalendariet!

Kunder & referenser

Klicka här för att läsa vad våra kunder och deltagare säger om oss, och vilka vi har samarbetat med!