Nära dig själv – ledarskapsretreat

Det kommer en punkt i livet där vi inser att hur vi definierat oss själva varit en skapelse som till stor del dirigerats av omvärlden. Vår uppväxt, den kultur vi lever i och den tidsanda som råder ramar in och formar oss. Utan att vi märker det låter vi dessa ramar begränsa det som vi ser är möjligt att göra och att vara. Vår livsupplevelse hålls tillbaka och begränsas av krafter som synes så starka och övertygande.

De mest personliga frågorna om livet – vem är jag och vart är jag på väg – glöms bort och egen självreflektion har ingen plats som en den naturlig inspirationskälla och återhämtning den är.

Samtidigt växer en inre längtan efter en tillfredsställelse som vi på djupet vet inte har att göra med de yttre livsbetingelserna, de ändras ju hela tiden! Denna längtan skulle man kunna säga är den vind som blåser liv i oss varje dag och tar sin plats utan någons samtycke. Den bara är, den ställer inga villkor och den längtar efter att levas genom dig. Att leva sin längtan här och nu är en underbar upptäcktsresa. Att lyssna efter vad detta samspel är och handlar om för just dig är vad denna retreat har fokus på.

Därför bjuder Next Stop You in till ett ledarskapsretreat.

Avsikt

Avsikten med retreaten är att öka din medvetenhet om och stärka ditt personliga ledarskap. Genom självreflektion, förhållningssätt och handfasta verktyg blir det genom de två dagarna tydligare för dig hur du kan stärka din närvaro så att inre ro och glädje fyller ditt liv på ett stabilt och hållbart sätt, oavsett omständigheterna. Med denna tydlighet vet du vilka dina prioriteringar är för den livsstil som bär ditt ledarskap, inifrån och ut, i den vardag som vi kallar livet.

Innehåll för dagarna

  • Kunskaps- och föreläsningspass
  • Reflektion och dialog, enskilt och tillsammans
  • Yoga-, meditation- och andningsövningar
  • Stunder i naturen och kreativa uttryck för alla sinnen
  • Magin i berättelsen – utrymme för att dela sin process med andra
  • Vacker inramning; miljö och mat

Är du en av deltagarna?

Du som känner dig lockad av vår inbjudan är intresserad av att reflektera över dig själv och titta inåt. Du är nyfiken på hur ditt ledarskap, i vilken form eller roll den än inramas av, får finna sitt personliga och genuina uttryck. Du längtar efter ett hållbart självledarskap som färgas av inre ro, mer glädje och skratt.

 

Kursprogram som pdf

Nära dig själv – ledarskapsretreat

Kontaktpersoner

Anna-Eva Lohe
0708 – 27 67 53
anna-eva@nextstopyou.se

Datum

22 – 25 september

Plats

Väddö, Roslagen

Antal deltagare

Antalet deltagare är begränsat till 10 personer.

Kostnad

7 500 kr ex moms. I avgiften ingår helpension i delat rum samt deltagande i retreaten och dokumentation.

Anmälan

Anmäl ditt intresse genom ett mejl till: anna-eva@nextstopyou.se

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  1. Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet från Next Stop You.
New Field