Ledarskapscirkel online

Vårens utveckling av coronapandemi bidrog till ovisshet inom oss alla. Hur vi tänkte och fortfarande tänker om situationen påverkar vår handlingskraft och vårt ledarskap. Vem eller vilka har varit i en liknade situation tidigare där alla områden av livet berörs? Frågorna är många, svaren är få. När den mänskliga dimensionen aktiveras ställs vårt självledarskap på sin spets. Nu mer än någonsin. Här kan vi vara varandras stöd.

Next Stop You erbjuder en webbaserad ledarskapscirkel om 4 tillfällen för dig som önskar få fler perspektiv på ditt självledarskap. Känns detta tema naturliga att närma sig med vårt värdskap, varmt välkommen!

Cirkelns tillfällen är ämnade för input, feedback, idéer och stöd. Vår avsikt är att vara en plats där vi är ett stöd för varandra och låter oss inspireras av varandras ledarskap. Tillfällena är ämnade för reflektion där du bli hörd i det som utmanar, kan be om input, feedback, byta idéer och ge och ta del av värdefulla perspektiv på ledarskap.

Omfattningen är 4 tillfällen. Kostnaden är 1 200 kr ex. moms. Marie Kaufmann och Anna-Eva Lohe håller i processen. Varje grupp består av max 9 deltagare.

15 september: 15.00 – 17.00
7 oktober: 15.00 – 17.00
20 oktober: 15.00 – 17.00
5 november: 15.00 – 17.00

Vi använder Zoom och det enda du behöver göra är att ladda ner programvaran, som är gratis, på www.zoom.us eller gå in direkt via Zooms hemsida. Vi skickar dig mer detaljer vid anmälan.

 

 

Läs mer

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  1. Ja tack, jag vill ha nyhetsbrevet från Next Stop You.
New Field
 

Next Stop You