Next Stop You Processledarutbildning

Next Stop You Processledarutbildning är en metodutbildning för dig som vill utvecklas i att leda och designa möten och workshops. Du tränar och utvecklar din färdighet som processledare, utifrån din unika stil.

Processledning är en konst. Som processledare leder du gruppen utifrån en plan och avsikt. Samtidigt måste du vara flexibel att anpassa planen utifrån gruppens respons. Ju mer du kan utöva denna konstform desto mer excellent blir ditt processledarskap.

Next Stop You Processledarutbildning för workshops och möten erbjuder en möjlighet att träna och utveckla din färdighet som processledare. Du lär dig en tydlig metod som på samma gång är justerbar i varje unik situation. Du lär dig själva hantverket att designa en process. Metoden ger både fokus till att leda och aktivera den mänskliga dimensionen och att nå fram till ett klart resultat.

I denna processledarutbildning får du möjlighet att utveckla ditt eget ledarskap; din närvaro, trygghet och tydlighet som processledare.  Du fördjupar dig också i din förståelse av vad det egentligen är som du leder, vad är en process och hur kan jag förstå dess inneboende natur?

På så sätt lär du dig mycket mer än en metod. Du stärker också din färdighet att själv designa och leda varje workshop utifrån sina unika förutsättningar.

Mål

  • Att lära dig en metod för processledning av workshops för små och stora grupper
  • Att fördjupa din förståelse för processer så att du kan skräddarsy varje workshop utifrån dess unika förutsättningar
  • Att utveckla ditt eget personliga processledarskap

Programmet

Utbildningen sker under 4 dagar vid två tillfällen. Det första tillfället är en grundläggande genomgång av metoden och lärande genom upplevelse. Andra tillfället är ett erfarenhetsutbyte från den praktik som deltagarna gjort, samt en fördjupning i det personliga ledarskapet.

Kursprogram som pdf

Kursprogram finns här:

Programbeskrivning

Anmälan

Anmäl dig här

Kursinformation Next Stop You Processledarutbildning

Kontaktpersoner

 

Anna-Eva Lohe
0708 – 27 67 53
anna-eva@nextstopyou.se

 

Marie Kaufmann
0706 – 57 46 77
marie@nextstopyou.se

Datum

Tillfälle 1: 22—23 november
Tillfälle 2: 22—23 november.

Tider

Båda tillfällen dag 1: 09.30-17.00, 09.00-16.00 dag 2

Plats

Tillfälle 1: Stockholm, ej internat
Tillfälle 2: Stockholm, ej internat

Kursavgift

19 500 kr, ex moms.

Anmälan

Anmäl dig här

Antalet deltagare är begränsat till 20. Anmälan är bindande.

Kursavgiften inkluderar

I kurspriset ingår personlig coaching mellan kurstillfällena, dokumentation, lunch och för- och eftermiddagsfika. Logi- och middagskostnad på 1 800 kr ex. moms tillkommer för internat vid andra tillfället.

Med två eller fler deltagare från samma organisation ges 10% rabatt för de tillkommande deltagarna.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan fram till 2 veckor innan kursstart återbetalas 50% av kursavgiften. Vid avanmälan senare än 2 veckor innan kursstart återbetalas ingen kursavgift. Du är välkommen att ersätta din plats med en annan person.

Betalning

25% av kursavgiften faktureras vid anmälan som en anmälningsavgift, och återbetalas inte (förutom vid inställt program). Resterande kursavgift faktureras 30 dagar innan programstart. Avbetalning är möjlig efter överenskommelse.