RePro – regionala processledarprogrammet

Varmt välkommen till RePro – regionala processledarprogrammet. Det är ett program för dig som är regional processledare. Du vill utveckla regionen och ditt personliga ledarskap. Du får genom programmet ta del av verktyg och metoder för att förstå och leda regionala processer.

Om RePro- regionala processledarprogrammet

Regionala utvecklingsprocesser är ofta komplexa. Aktörerna kommer från olika organisationer och varje process har sin unika prägel. Besluten måste fattas av många, samtidigt som mandaten ofta är otydliga och informella. Processledarens förmåga att med god fingertoppskänsla navigera väl på en politisk spelplan är avgörande. En framgångsfaktor är att få tilliten och en gemensam regional ambition att växa sig stark bland aktörerna. Regionala utmaningar kännetecknas ofta av att det inte finns giva lösningar och många gånger är det första gången någon tar sig an en liknande situation. Lösningar måste formas i innovativa processer som ställer stora krav på ledaren att leda i det okända och stå stadig i sig själv.

Ditt personliga ledarskap – du är viktigast

Visst hjälper en god verktygslåda långt, men det  allra viktigaste är tilliten och tryggheten i det egna ledarskapet. Det handlar om att utveckla och förädla ditt unika ledarskap, att växa in i uppdraget utifrån den du är och mogna in i den ledarstil som avspeglar dig. I programmets alla moduler växer du personligen i ditt ledarskap genom de olika teman som vi berör. Är du intresserad av ett program i denna anda, så är du varmt välkommen!

RePro drivs i samarbete mellan företagen Next Stop You och Kontigo.

Modulerna i RePro – regionala processledarprogrammet

  • Det regionala landskapet – veckla ut och förstå kartbilden
  • Regionala aktörer och processer – politik, komplexitet och kommunikation
  • Jag som regional processledare – att kliva fram och kliva tillbaks
  • Hållbart regionalt strategiarbete – utveckling pågår hela tiden

Kursprogram som pdf

Kursprogrammet hittar du här

Anmäl dig här

 

Kursinformation RePro

Kontaktpersoner

Anna-Eva Lohe
0708 – 27 67 53
anna-eva@nextstopyou.se

 

Marie Kaufmann
0706 – 57 46 77
marie@nextstopyou.se

Postadress

Next Stop You
Anna-Eva Lohe
Väpnarstigen 7
181 65 Lidingö

Datum

Modul 1: 4—5 oktober
Modul 2: 7—8 december
Modul 3: 1—2 februari 2023
Modul 4: 28—29 mars

Plats

Högberga gård, Stockholm

Kursavgift

44 500 kr, ex moms. Logi- och middagskostnad tillkommer för internat per modul.

Anmälan

Anmäl dig här

Antalet deltagare är begränsat till 20 (under pandemin 15 så vi kan hålla distans i rummet). Anmälan är bindande. Kursavgiften återbetalas till 50% om avbokning sker senast 4 veckor innan kursstart och till 75% om avbokning sker senas 6 veckor innan kursstart. Vid avbokning tidigare än så återbetalas 100%. Vid avbokning senare än 4 veckor innan kursstart sker ingen återbetalning. Plats kan överlåtas till annan deltagare.

Kursavgiften inkluderar

I kurspriset ingår förutom utbildningen, intervju innan kursstart, personlig coaching mellan kurstillfällena, dokumentation, lunch och för- och eftermiddagsfika.

 

Med två eller fler deltagare från samma organisation ges 15% rabatt för de tillkommande deltagarna.