ANNA-EVA LOHE

Processledare, coach, Imago par- och relationsterapeut

Anna-Eva Lohe är en av ägarna och seniorkonsult vid Next Stop You. Hon arbetar huvudsakligen med ledarskapsutbildning, som processledare av strategiska förändringsprocesser och som ledarskapscoach.

Hon har studerat ekonomi vid Uppsala Universitet och arbetat som projektledare och affärsområdeschef inom media och kommunikation. Huvudsakligen med marknadsföring och varumärkesutveckling inom offentlig sektor.

Anna-Eva har arbetat som processledare, coach och med ledarskapsutveckling i 14 år. De senaste 10 åren har hon lett och utvecklat olika ledarskapsprogram med fokus på den mänskliga dimensionen i förändringsledning. Hon är en erfaren seminarieledare och har sedan 2004 arbetat som utbildare och pedagog  i Skandinavien för Journey Seminars Ltd.  Sedan 2009 är hon medlem av Svenska Open Space Institutets styrelse.

Anna-Eva inspirerar människor att finna sitt genuina uttryck som ledare. Hon uppmuntrar ledare att gå bortom sitt vardagliga sätt att tänka genom att föra in perspektiv så som passion, mening och personlig utveckling. Hon guidar ledare att förhålla sig till det okända i förändring, på ett personlig, varmt och djupt sätt.

Kontakt

TEL: +46 (0)708 27 67 53
anna-eva@nextstopyou.se