Nära dig själv – ledarskapsretreat

Startdatum
1 juni 2023

Välkommen till en 3-dagars ledarskapsretreat för att nära dig själv. Samtal och reflektion själv och tillsammans med andra i underbar natur med plats för både kropp, sinne och själ.

Att vara nära sig själv är en pågående process. Den växer fram inom oss, förankrad i en allt djupare reflektion utifrån frågeställningar och inspirationskällor som matchar där vi är i vår personliga utveckling just nu. Nära dig själv är en retreat där insikter får landa. Där fräscha uppdaterade förhållningssätt får växa fram. Konturen om vem du är och vart du är på väg blir tydligare. Här kan nya val bli synliga och bidra till att skapa den livsstil som på djupet ger den inspiration och kraft som du längtar efter. Välkommen till en inre resa!

Längtar du efter att lyssna till din själs längtan? Att ge din kropp vad den genuint behöver och mår bra av? Att finna balans i ditt arbetsliv och ge plats för överblick och reflektion, inte bara ett ständigt görande? Vill du stärka och upprätthålla kärleksfulla och nära relationer? Är du nyfiken på nya vanor som lyfter din energi och gör dig mer levande? Längtar du efter ett hållbart självledarskap som färgas av inre ro, mer glädje och skratt?

Väcker frågorna din nyfikenhet och tänder din gnista, då kommer dessa dagar att genuint nära dig.

Datum

1-4 juni

Plats

Stockholm, Väddö

Kontakt

Anna-Eva Lohe
0708 – 27 67 53
anna-eva@nextstopyou.se

Marie Kaufmann
0706 – 57 46 77
marie@nextstopyou.se

Pris

9 500 kr ex. moms