Din organisation

Förändring är en knölig process – ett steg ut i det okända - som ofta väcker motstånd. Men den kan underlättas med oss vid din sida. Vi hjälper dig att utveckla din organisation. Genom att vara det yttre perspektivet som speglar det som ska göras. Och genom att etablera ett samtalsklimat där folk lyssnar på andra sätt än de annars gör.

Förändring är en knölig process – ett steg ut i det okända – som ofta väcker motstånd. Men den kan underlättas med oss vid din sida. Vi hjälper dig att utveckla din organisation. Genom att vara det yttre perspektivet som speglar det som ska göras. Och genom att etablera ett samtalsklimat där folk lyssnar på andra sätt än de annars gör.

Vi kan förtydliga ett uppdrag, hitta en gemensam strategi och hjälpa er ta ut riktning. Hur vi inkluderar den mänskliga dimensionen och hur den leds är avgörande. Det kan vi hjälpa er med.

Vi skönmålar inte. Förblindar inte med ytliga koncept. Utan jobbar med verkligheten som den är. Vi startar utifrån ett gemensamt nuläge. Och låter åsikter som inte tidigare fått komma fram få göra det. Av riktiga upplevelser och eventuella intressekonflikter fördjupas processen. Det som ligger och pyr får komma upp till ytan.

Vi jobbar med er verklighet, vilket absolut är svårare. Men i stället för att vi lämnar er med en kappsäck full med inspiration vars glöd snabbt falnar, är ert förändringsarbete redan är påbörjat.

Next Stop You arbetar med olika delar av förändringsprocessen.

Läs mer om våra erbjudanden

Ledarskapsprogram

Coaching

Tjänster