Teamet

Vi är ett företag som arbetar för att aktivera ledarskap och delaktighet i förändringsprocesser. Hos oss finner du konsulter och coacher med hög kompetens, egen erfarenhet av det vi lär ut, och personlig mognad.

Vi verkar som konsulter i förändringsprocesser i regioner, företag, organisationer. Vi erbjuder utbildningar i ledarskap och workshopmetoder. Vi arbetar som coacher för ledare och entreprenörer.

ANNA-EVA LOHE

Processledare, coach, Imago par- och relationsterapeut

Anna-Eva Lohe är en av ägarna och seniorkonsult vid Next Stop You. Hon arbetar huvudsakligen med ledarskapsutbildning, som processledare av strategiska förändringsprocesser och som ledarskapscoach.

Läs mer

 

PETER SPANG

Processledare, coach

Peter Spang keeps being inspired by those who keep on reinventing their organisations for the benefit of all: their people, clients and the world at large.

Läs mer

MARIE KAUFMANN

Processledare, coach

Marie Kaufmann är en av ägarna och seniorkonsult vid Next Stop You. Marie är specialiserad på strategiutveckling, strategisk processledning och ledarskapsutveckling.

Läs mer

ULF BLEY

Processledare, coach

Ulf Bley arbetar med uppdrag kring ledarskap, kommunikation och förändring och är en uppskattad processledare. Han använder gärna metaforer och låter naturen ge inspiration till samtal och nya tankar.

Läs mer