Du själv

Behöver du uppgradera ditt ledarskap till den mognad du uppnått som människa? Behöver du ett externt stöd? En samtalspartner?

Du är tveklöst det viktigaste verktyget i all förändring.

Därför arbetar vi på Next Stop You inte bara med grupper och organisationer utan även med den enskilda individen. Du är välkommen både som privatperson och i din yrkesroll. Målet är detsamma – personlig utveckling och självledarskap. Genom personlig coaching, ledarskapsprogram eller fördjupande retreater.

I mötet mellan dig och världen – oavsett om det är hemma eller på jobbet – byggs den stomme av självkännedom, värderingar och medvetenhet som du sedan ger bort till andra.

Här ges du möjlighet att reflektera bortom de begränsningar som organisationen fastställt. Och vaska fram hur du kan bidra i ännu större utsträckning med riktning och engagemang. Hur du kan ta tillvara på de möjligheter som erbjuds men också ta dig igenom de utmaningar du ställs inför.

Next Stop You besitter en unik kunskap i ett flertal coachnings- och terapimetoder. Utöver det erbjuder vi även retreater. Här kan du också i grupp få möjlighet att dela och reflektera kring dina erfarenheter med andra människor och deras utmaningar.

Läs mer om våra erbjudanden

Ledarskapsprogram

Coaching

Personlig utveckling